Sexualitet

Förstå din kvinnas sexualitet

Det är en alltför vanlig tro att sexuell attraktion och sexlust är medfödd samma och att en person som får påslagen endast av fysisk intimitet inte kommer att kunna tillfredsställa sin partner i sängen. Men sexualitet kan också vara en mycket berikande del av någon sexuell relation. Sexuell passion kan uppfyllas genom många olika sätt såsom förspel, oralsex, älska på toppen, och även en del rollspel. Det är faktiskt mycket lätt att avgöra när en kvinna njuter av sig själv så det är inte viktigt för en man att ständigt jaga efter henne när hon har kul.

En annan missuppfattning om sexualitet är att en kvinna inte vill bli rörd under sex. Även om detta inte nödvändigtvis är sant, det finns en skillnad mellan att vilja bli rörd sexuellt och faktiskt känna behovet av att röras. För att avgöra om en kvinna vill bli rörd under sex, måste du först veta om hennes kropp känner sig upphetsad. Detta kan lätt upptäckas genom att gnugga fingrarna mot hennes lår medan du kysser hennes hals. Om hon är upphetsad är det uppenbart och nästa steg är att lära sig att röra henne på rätt sätt för att få sin upphetsning.

Det är inte alltid så enkelt som att bara kunna röra en kvinna på ett diskret och subtilt sätt. Kvinnor tycker inte om att känna sig som om de är ”ber om det ” eller att de tvingas ha sex med dig. Som ett resultat kommer många kvinnor njuta av att vara sexuellt stimuleras av en man så länge hon vet att hon inte är ”forced”. När en kvinna vet att hon njuter av den sexuella upplevelsen, är det lättare att vara säker på att hon kommer att njuta av sex med dig också.