Aktuellt

Rengöring av tänder är A och O

Kom ihåg att borstning inte räcker. Genom att få rätt råd och genom att följa dessa tips, kan du utveckla en hälsosam uppsättning tänder som kommer att pågå dig en livstid. Vackra vita tänder. Om du vill ha friska, vackra och vita tänder du kan men är oroliga för hur de kommer att se ut i framtiden, sedan överväga följande tips för att lysa upp tänderna. Följande tips hjälper dig att uppnå dessa resultat:

Få en regelbunden borstning. Borsta tänderna två gånger om dagen, morgon och kväll, är det bästa du kan göra för att hålla dem ser sitt bästa. Undvik att överdriva genom att alltid borsta innan du äter eller efter att ha druckit och undvika rökning eftersom det kommer att påverka tänderna.

Använd en bra munvatten. En bra munvatten kommer att hjälpa till att hålla tänderna rena och samtidigt ge dem en frisk andedräkt.

Fluorbehandling

Få fluorbehandling för tänderna. Fluor är en ingrediens som har visat sig hjälpa människor att bekämpa plack och behålla de vita och glänsande vita tänderna de har. Detta kan tillhandahållas antingen i tablettform eller genom orala fluorapplikationer på tänderna.

Lufta munnen. Om du andas i munnen regelbundet, kommer det att bidra till att bevara tänder och tandkött. Eftersom detta håller resten av kroppen frisk, kommer du också att dra nytta av det.

Borsta tänderna varje dag. Regelbunden borstning kan hjälpa till att upprätthålla en frisk mun och tänder, som också kommer att hålla tänderna friska i det långa loppet.

Ät rätt. Det är ett känt faktum att de flesta människor som har vita tänder inte äter rätt mat som hjälper till att hålla tänderna friska.

En samling texter om munhälsa finns på denna sida.